Auberginerolletjes met geitenkaas

(voor 12 stuks)

 Ingrediënten:

  • 2 aubergines
  • 5 el. Olijfolie
  • 1 sjalotje
  • 2 takjes munt
  • 2 takjes peterselie
  • 250 g. verse geitenkaas
  • Zout en peper
  • Cocktailprikkers

 Bereiding:

  1. Grillpan gloeiend heet verwarmen. Aubergines wassen  aan beide kanten een dun “kapje  eraf snijden. Aubergines in de lengte elk in 6 dunnen plakken snijden. Bestrijken met de olie en in de grillpan in ca 3 min. Mooi bruine en gaar roosteren ( halverwege effe keren)
  2. Sjalotje pellen en fijn hakken. Munt en peterselie heel fijn hakken. In een kom sjalot, munt  peterselie en geitenkaas ( let op de laatste op kamer temperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper.
  3. Geitenkaasmengsel over de aubergine plakken uitstrijken. Aubergine plakken oprollen en met cocktailprikker(s) vaststeken.
Print Friendly, PDF & Email