(voor 12 stuks)
Ingrediënten:
- 2 aubergines
- 5 el. Olijfolie
- 1 sjalotje
- 2 takjes munt
- 2 takjes peterselie
- 250 g. verse geitenkaas
- Zout en peper
- Cocktailprikkers
Bereiding:
- Grillpan gloeiend heet verwarmen. Aubergines wassen aan beide kanten een dun “kapje eraf snijden. Aubergines in de lengte elk in 6 dunnen plakken snijden. Bestrijken met de olie en in de grillpan in ca 3 min. Mooi bruine en gaar roosteren ( halverwege effe keren)
- Sjalotje pellen en fijn hakken. Munt en peterselie heel fijn hakken. In een kom sjalot, munt peterselie en geitenkaas ( let op de laatste op kamer temperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper.
- Geitenkaasmengsel over de aubergine plakken uitstrijken. Aubergine plakken oprollen en met cocktailprikker(s) vaststeken.