Salade maiskip met ganzeleverkrullen en spekdressing

Ingredienten

  • leine stukjes
  • uitgebakken spekjes
  • 50 gram azijn
  • 150 gram spekolie (van de uitgeb.spekjes )
  • iets mosterd
  • zout peper en suiker naar smaak
  1. Alles mengen, behalve de olie en de spekjes, en gladroeren, de olie heel langzaam toevoegen en als laatste de spekjes erdoorheen
  2. Rouleau, kip platslaan tussen de folie en bespuiten met een kippenfarce, dat is een mengsel van kip,room ( 1 kg. kip en 800 gram room ), peper en zout, gemengd in de magimix. Dan oprollen tussen de folie en garen in de steamer op 80-85 graden tot een kerntemperatuur van 72 graden en af laten koelen.
  3. Salade maken van verschillende soorten sla, haricotvert en asperges en plakjes rouleau van maiskip bovenop leggen en de dressing erom heen scheppen
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie