Ingrediënten
Hoeveelheden zijn voor 4 personen
- 12 roze garnalen
- 1 plak feta of fetablokjes
- 2 uien fijngesneden
- ½ bos worteltjes
- ½ bos selderij
- 2 1aurierblaadjes
- 1 dl. tomaten puree
- 1 g1aasje cognac
- 1 liter visbouillon (van poeder)
- olijfolie
- zout en peper
- 4 tenen knoflook
Bereiding
- Maak de groenten en knoflook fijn.
- Bak de uien tot ze glazig zijn en voeg alle ingredienten voor de saus toe. Laat het doorsudderen tot de wortelen gaar zijn.
- Haal de saus door een fijne zeef.
- Verdeel de garnalen over de ovenschaaltjes en giet saus eroverheen.
- Zet de schaaltjes in een voorverwarmde oven op de hoogste stand. Leg na 10 minuten de feta op de schaaltjes. Na 5 minuten, als de feta gesmolten is, is de schotel klaar .
Serveren met warm stokbrood of knoflookbrood.