Zalm Carpaccio

 

4 personen

  • Rauwe zalm ( 4 plakken pp )
  • Zeezout (fleur de sel)
  • Cayennepoeder
  • Olijfolie extra vierge
  • Kikoman sojasaus (groene dop)
  • Vissaus
  • Sesamolie 100% (Yeos)
  • Suiker

Voorbereiden

  1. Een kruidenpesto maken van de ingredienten: Cayennepoeder, Olijfolie, Kikoman sojasaus, Vissaus, Sesamolie en Suiker.
  2. De verse groene ingredienten: Koriander, Muntblaadjes, Lenteui en Basilicum fijn gesneden.
  3. Alles mengen.

Bereiden

  1. De zalm in plakken van ongeveer 5 milimeter snijden, en deze op huishoudfolie leggen bestrijken met zeezout en uitrollen tot dunne plakken.
  2. De plakken en de pesto kun je nu, naar eigen inzicht, op verschillende manieren verwerken.
  3. Lassangna, rolletjes of gewoon draperen.
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie