Rozemarijn aardappelen

Ingredienten

  •  1 grote Nicola aardappel per persoon
  •  1 teentje knoflook
  •  3 el olijfolie
  •  3 takjes rozemarijn

Bereiden
1. Verwarm de oven op 200-225 graden. Vet de ovenschaal in met
olijfolie.
2. Was de aardappelen onder kraan. Snijd de aardappel in mooie
gelijke plakken van ongeveer vingerdikte. Daarna de plakken in
gelijke delen snijden. Doe de parten in een kom en overgiet met 2 el
olijfolie. Meng aardappel met de olijfolie. Strip de rozemarijn van de
takjes en verdeel door de aardappelen.
3. Snijd de knoflookteen in partjes en verdeel over de schaal. Doe de
aardappelen in de schaal en plaats in de oven. Bij opdienen naar
smaak grof zout over de aardappelen toevoegen.
4. Stapel de aardappel op het bord op als een blokhut.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie