Ingrediënten: 4 personen
- 300 gram kippendijen
- 2 eetlepels ketjap
- takje tijm
- thee lepel Knoflook droog (drogheria)
- mespunt zout
- thee lepel peper
- thee lepel paprikapoeder
- 1/2 citroen
Bereiding:
- Kippendijen marineren in alle ingredienten.
- Op de grillplaat , goed knapperig grillen
- 20 Garnalen
- mespunt zout
- 2 tenen Knoflook
- mespunt chili
- olijfolie
Bereiding:
- Garnalen marineren in de kruiden
- Daarna bakken op een plaat of een koekenpan
Seizoen groenten
- 100 gram black eye beans
- 1 courgette
- 2 handjes haricots verts
- 2 tenen knoflook
- 1 uitje
- Zout en peper naar smaak
- Olie om in te bakken
Bereiding:
- Groenten schoonmaken en snijden, schoonspoelen en blanceren
- Ui en knoflook fruiten in de olie, daarna de black eye beans er bij doen, even omgooien en klaar
- Zout en peper naar smaak toe voegen.
Serveren:
- Leg de geblanceerde groente op het bord
- Snij de gegrilde kippendij in reepjes en leg dit op de groente
- Dan de garnalen er op schikken
- Schenk er wat olie van de garnalen overheen
- Als laatste de black eye beans er overheen