Gemarineerde ananas met witte chocolade parfait

Ingrediënten:

witte chocolade parfait (10 pers.)

  • 160 ml Slagroom
  • 28  gram Eigeel vlb
  • 40 gram Fijne kristalsuiker
  • 30 gram Couverture wit callets
  • 40 gram Heelei vlb

gemarineerde ananas (4 pers)

  • 1/4  stuk ananas
  • 50 gram suiker
  • 50 gram water
  • 1 stuk steranijs
  • 0.25 stokje vanille

Bereiding:

  1. laat de witte chocolade smelten
  2. sla de slagroom op tot yoghurt dikte
  3. sla het heelei samen met de eigeel en de suiker wit
  4. spatel alles door elkaar en doe het in een vorm in de diepvries

Bereiding gemarineerde ananas: (4 pers)

  1. Maak de ananas schoon.
  2. Zet ondertussen het water samen met de rest van de ingrediënten op en laat het even trekken.
  3. Leg er daarna de gesneden ananas in (laat ik zien)

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email