Kabeljauw met groene curry en kerstomaatjes

2 personen

Ingrediënten:

  • 2 stukjes kabeljauwKabeljauwgroenecurry
  • 2 desserts lepels groene curry
  • 10 kerstomaatjes
  • nootmuskaat
  • witte wijn
  • olijfolie
  • 300 gr spinazie

Voorbereiding:

  1. Neem een vuurvaste schaal, giet er wat olijfolie in en leg de kabeljauw erin.
  2. Meng de curry met 2 el olijfolie en bedek de vis met dit mengsel.
  3. Halveer de kerstomaatjes en leg ze tussen de visfilets.
  4. Overgiet met witte wijn, totdat alles een kleine centimeter onder de wijn staat. Zet dit in de koeling tot gebruik.
  5. Was de spinazie indien nodig, zorg dat deze goed droog is voor het bakken.

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor tot 180 graden.
  2. Zet de schaal 20 á 25 minuten in de oven.
  3. Bak de spinazie aan in een beetje olijfolie.
  4. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  5. Serveer op verwarmde borden.

 

Print Friendly, PDF & Email