2 personen
Ingrediënten:
- 2 stukjes kabeljauw
- 2 desserts lepels groene curry
- 10 kerstomaatjes
- nootmuskaat
- witte wijn
- olijfolie
- 300 gr spinazie
Voorbereiding:
- Neem een vuurvaste schaal, giet er wat olijfolie in en leg de kabeljauw erin.
- Meng de curry met 2 el olijfolie en bedek de vis met dit mengsel.
- Halveer de kerstomaatjes en leg ze tussen de visfilets.
- Overgiet met witte wijn, totdat alles een kleine centimeter onder de wijn staat. Zet dit in de koeling tot gebruik.
- Was de spinazie indien nodig, zorg dat deze goed droog is voor het bakken.
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 180 graden.
- Zet de schaal 20 á 25 minuten in de oven.
- Bak de spinazie aan in een beetje olijfolie.
- Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
- Serveer op verwarmde borden.