In serranoham verpakte haasjes gevuld met kastanjechampignons en cashewnoten

Ingredienten

    • 600 gram varkenshaasjes
    • 1 bakje(s) kastanjechampignons in blokjes gesneden
    • 1 blikje(s) cashewnoten (fijngehakt)
    • 8 blaadjes basilicum
    • 6 plakje(s) serranoham
    • 2  eierdooiers
    •   zout en peper

Hulpmiddelen

  •   Oven

Bereidingswijze

Voorbereiding

Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan en meng deze met de eierdooiers en de champignons. Breng op smaak met zout en peper. Snij de varkenshaasjes in de lengte open maar laat de beide uiteinden dichtzitten. Vul de varkenshaasjes met het champignon-notenmengsel, leg hierop de blaadjes basilicum en rol de ham er omheen.

Bereiding

Braad de haasjes rondom aan en laat ze 25 minuten garen in een voorverwarmde oven op 200°C. Bewaar het bakvet voor de saus

Serveertips

Snij de varkenshaas in en verdeel ze over de borden.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie