Andijvie mini quiches

Dit recept is voor 4 personen

Deze mini quiches zijn ook handig om mee te nemen.

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gram andijvie ( gesneden)
  • 300 gram rivierkreeftjes
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels crème fraiche
  • 50 gram geraspte kaas
  • peper en zout

Voorbereiden (15 minuten)

  1. Snij de andijvie in dunne reepjes

Bereiden

  1. Verhit de olie in een pan en roerbak hier in de knoflook en de andijvie ongeveer 5 à 10 minuten. Schep dit in een kom.
  2. Meng de eieren en de crème fraiche, zout en peper en roer de kaas erdoor.
  3. Voeg dit bij de andijvie samen met de rivierkreeftjes en roer door elkaar.
  4. Vul 4 bakvormpjes van 10 cm doorsnee. Bak 20 à25 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven gaar.
Print Friendly, PDF & Email