Dit recept is voor 4 personen
Deze mini quiches zijn ook handig om mee te nemen.
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 150 gram andijvie ( gesneden)
- 300 gram rivierkreeftjes
- 2 eieren
- 2 eetlepels crème fraiche
- 50 gram geraspte kaas
- peper en zout
Voorbereiden (15 minuten)
- Snij de andijvie in dunne reepjes
Bereiden
- Verhit de olie in een pan en roerbak hier in de knoflook en de andijvie ongeveer 5 à 10 minuten. Schep dit in een kom.
- Meng de eieren en de crème fraiche, zout en peper en roer de kaas erdoor.
- Voeg dit bij de andijvie samen met de rivierkreeftjes en roer door elkaar.
- Vul 4 bakvormpjes van 10 cm doorsnee. Bak 20 à25 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven gaar.