Karahi-koolreepjes met komijn

C4 pers

Ingredienten:

  • 1 el maisolie
  • 50 gr boter
  • 0,5 tl korianderzaad/geplet
  • 0,5 komijnzaad
  • 6 gedroogde rode pepers
  • 1 kleine spitskool/reepjes
  • 12 peultjes
  • 3 verse rode pepers/ringetjes zonder zaad
  • 12 babymaiskolfjes
  • zout
  • 25 gr amandelen/geschaafd
  • 1 el koriander/vers gehakt

Bereiding:

  1. verhit de olie en boter in een wok en voeg korianderzaad, komijnzaad en gedroogde       pepers toe
  2. voeg de kool en peultjes toe en roerbak dit gedurende zo’n 5 min
  3. voeg tenslotte de verse pepers (in ringetjes en zonder zaadjes), maiskolfjes en zout toe. Bak alles nog gedurende zo’n 3 min
  4. garneer het gerecht met de geroosterde amandelen en verse koriander
Print Friendly, PDF & Email