Helderse Kookclub

Koken, bakken en braden

Helderse Kookclub

Hoofdmenu

Spring naar de primaire inhoud
  • Info
    • Wie zijn wij
    • Wat doen wij
    • Nieuws
    • Statuten
    • Huishoudelijk regelement
  • Wijn
    • Wijn & Spijs
    • Druivenrassen
    • Wijn info
    • Wijnweetjes
  • Menus
    • Januari 2018
    • Februari 2018
    • Maart 2018
    • April 2018
    • Mei 2018
    • Juni 2018
    • September 2018
    • Vorige seizoenen
      • Kookjaar 2017
        • Januari 2017
        • Februari 2017
        • Maart 2017
        • April 2017
        • Mei 2017
        • Juni 2017
        • September 2017
        • Oktober 2017
        • November 2017
        • December 2017
      • Kookjaar 2016
        • Januari 2016
        • Februari 2016
        • Maart 2016
        • April 2016
        • Mei 2016
        • Juni 2016
        • September 2016
        • Oktober 2016
        • November 2016
        • December 2016
      • Kookjaar 2015
        • Januari 2015
        • Februari 2015
        • maart 2015
        • April 2015
        • mei 2015
        • juni 2015
        • september 2015
        • Oktober 2015
        • November 2015
        • December 2015
      • Kookjaar 2014
        • Januari 2014
        • Februari 2014
        • Maart 2014
        • April 2014
        • Mei 2014
        • Juni 2014
        • September 2014
        • Oktober 2014
        • November 2014
        • December 2014
      • Seizoen 2013
        • Januari 2013
        • Februari 2013
        • Maart 2013
        • April 2013
        • Mei 2013
        • Juni 2013
        • September 2013
        • Oktober 2013
        • November 2013
        • December 2013
      • Seizoen 2012
        • Januari 2012
        • Februari 2012
        • Maart 2012
        • April 2012
        • Mei 2012
        • September 2012
        • Oktober 2012
        • November 2012
        • December 2012
      • Seizoen 2011
        • September 2011
        • Oktober 2011
        • November 2011
        • December 2011
      • Seizoenen 2004 tot 2010
  • Archief
    • Amuses
    • Voorgerechten
    • Soepen
    • Hoofdgerechten
    • Sauzen
    • Bijgerechten
    • Nagerechten
  • Leden
    • Uitnodigingsbrief voor MaĆ®tre
    • Kookschema 2016
    • Kookschema 2017
    • Kookschema 2018
    • Kerntemperaturentabel
    • Ledenlijst
    • Interne nieuwsberichten
    • Notulen
    • Aanmelden voor de website
  • Contact
  • Fotopagina

Januari 2012

De eerste kookavond in het nieuwe jaar. Een gevarieerde maaltijd door Hellen Janssen en Marike Jagel.

  • Coquilles met Pastis
  • Heksensoep
  • Carpaccio van entrecote met pompoen, salie en knoflook
  • Romige pasta met erwten, munt en prosciutto
  • Gepocheerde peren met advocaatroom
Print Friendly, PDF & Email

De Helderse Kookclub

Voor inlichtingen:
Martine de Valk
e-mail: heldersekookclub@hotmail.nl
Telefoon: 0223-720120

Met trots ondersteund door WordPress