Spring naar de primaire inhoud

Helderse Kookclub

Koken, bakken en braden

Helderse Kookclub

Hoofdmenu

  • Info
    • Wat doen wij
    • Nieuws
    • Statuten
    • Huishoudelijk regelement
  • Wie zijn wij
  • Wijn
    • Wijn & Spijs
    • Druivenrassen
    • Wijn info
    • Wijnweetjes
  • Menus
    • Kookjaar 2023
    • Januari 2023
    • Februari 2023
    • Maart 2023
    • Vorige seizoenen
      • Kookjaar 2022
        • Maart 2022
        • April 2022
        • Mei 2022
        • Juni 2022
        • September 2022
        • Oktober 2022
        • November 2022
        • December 2022
      • Kookjaar 2021
        • Oktober 2021
        • November 2021
      • Kookjaar 2020
        • Januari 2020
        • Februari 2020
        • Maart 2020
        • April 2020
        • Mei 2020
        • Juni 2020
        • September 2020
        • Oktober 2020
        • November 2020
        • December 2020
      • Kookjaar 2019
        • Januari 2019
        • Februari 2019
        • Maart 2019
        • April 2019
        • Mei 2019
        • Juni 2019
        • September 2019
        • oktober 2019
        • November 2019
        • December 2019
          • Kerstmenu 2019
      • Kookjaar 2018
        • Januari 2018
        • Februari 2018
        • Maart 2018
        • April 2018
        • Mei 2018
        • Juni 2018
        • September 2018
        • Oktober 2018
        • November 2018
        • December 2018
      • Kookjaar 2017
        • Januari 2017
        • Februari 2017
        • Maart 2017
        • April 2017
        • Mei 2017
        • Juni 2017
        • September 2017
        • Oktober 2017
        • November 2017
        • December 2017
      • Kookjaar 2016
        • Januari 2016
        • Februari 2016
        • Maart 2016
        • April 2016
        • Mei 2016
        • Juni 2016
        • September 2016
        • Oktober 2016
        • November 2016
        • December 2016
      • Kookjaar 2015
        • Januari 2015
        • Februari 2015
        • maart 2015
        • April 2015
        • mei 2015
        • juni 2015
        • september 2015
        • Oktober 2015
        • November 2015
        • December 2015
      • Kookjaar 2014
        • Januari 2014
        • Februari 2014
        • Maart 2014
        • April 2014
        • Mei 2014
        • Juni 2014
        • September 2014
        • Oktober 2014
        • November 2014
        • December 2014
      • Seizoen 2013
        • Januari 2013
        • Februari 2013
        • Maart 2013
        • April 2013
        • Mei 2013
        • Juni 2013
        • September 2013
        • Oktober 2013
        • November 2013
        • December 2013
      • Seizoen 2012
        • Januari 2012
        • Februari 2012
        • Maart 2012
        • April 2012
        • Mei 2012
        • September 2012
        • Oktober 2012
        • November 2012
        • December 2012
      • Seizoen 2011
        • September 2011
        • Oktober 2011
        • November 2011
        • December 2011
      • Seizoenen 2004 tot 2010
  • Archief
    • Amuses
    • Voorgerechten
    • Soepen
    • Hoofdgerechten
    • Sauzen
    • Bijgerechten
    • Nagerechten
  • Leden
    • Uitnodigingsbrief voor Maître
    • Kookschema 2022
    • Kookschema 2023
    • Wat als je maître bent
    • Kerntemperaturentabel
    • Ledenlijst
    • Interne nieuwsberichten
    • Notulen
    • Aanmelden voor de website
  • Contact
  • Fotopagina

Februari 2015

Mexicaanse Salsa Dip

Ceviche met zoete aardappel

-o-O-o-

Cubaanse soep van zwarte bonen

-o-O-o-

Tropische koolsalade

Caribische kippenvleugels

gegrilde platain

Jambalaye

-o-O-o-

Bounty Mousse

 

Print Friendly, PDF & Email

De Helderse Kookclub

Voor inlichtingen:
Martine de Valk
e-mail: heldersekookclub@hotmail.nl
Telefoon: 0223-720120

Met trots ondersteund door WordPress