(voor 4 pers)
Ingrediënten:
- 2 el maisolie
- 1 tl uienzaad
- 4 rode pepers/gedroogd
- 3 tenen knoflook
- 1 ui
- 2 tomaten
- 2 el kokos/geraspt
- 1 tl zout
- 1 tl koriander
- 4 visfilets/schol of tong
- 1,5 dl water
- 1 el limoensap
- 1 el fijngehakte koriander
Bereiding:
- verhit de olie in een wok. Draai het vuur iets lager en doe uienzaad, gedroogde pepers, knoflook (plakjes) en ui (gesneden) in de pan. Bak dit mengsel 3-4 min en roer het een of twee keer om
- voeg de tomaten (plakjes), kokos (geraspt), zout en koriander (gemalen) toe en roer dit goed door
- snijd de visfilets in blokjes en doe ze in de pan. Roer alles voorzichtig door zodat de vis aan alle kanten is bedekt
- laat de vis 5-7 min bakken en draai het vuur zonodig wat zachter. Voeg water, limoensap en verse korianders toe en laat het nog 3-5 min bakken. Het water moet grotendeels verdampt zijn
- serveer met rijst