-
250 gram vitelette noir aardappeltjes
-
3 eetlepels olijfolie
-
1 eetlepel witte wijnazijn
-
1 eetlepel fijngehakte dille
-
zout, versgemalen zwarte peper
-
citroensap
-
200 gerookte zalm
-
¼ ragfijn gesneden radicchio sla
-
rucola, slablaadjes
-
dunne plakjes winter rammenas
-
Kook de aardappelen in de schil tot ze net gaar zijn 8 minuten, laat ze schrikken pel ze.
- Meng de olijfolie, wijnazijn en de dille, breng op smaak met zout, peper en een beetje citroensap.
- Snijd de aardappelen in dikke plakjes en meng ze met de dressing. Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur.
- Leg handje fijngesneden radicchio in het midden van het bord, daarop de aardappeltjes, schik de zalm erbij met wat plakjes winterrammenas een canaille of glaasje aardperenmousse.