De asperge tijd is weer aangebroken. You love it or you hate it. Probeerde ook eens een wat andere bereidingswijze dan alleen de klassieke Asperges met ham & ei. De gegrilde smaak van de asperge is totaal anders maar het is een heerlijke afwisseling. Je kunt hiervoor witte asperges gebruiken maar ook groene of een combinatie van beide
Keuken: Nederlandse keuken
Ingrediënten:
- 750 gram asperges witte en/of groene,
- 200 gram gemengde sla,
- 200 gram feta verkruimeld,
- 100 gram bacon,
- 2 appels in plakjes,
- 2 lente uitjes in ringetjes,
- handvol walnoten,
- roerbak olie.
voor de dressing:
- 3 eetl. olijfolie,
- 1 eetl. balsamico,
- 1 eetl. citroensap,
- 1 theel. mosterd,
- 1 theel. honing,
- zout & peper.
Bereiding:
- verdeel de sla over de borden.
- verdeel de feta, de walnoten, en de lente ui over de borden.
- gril de asperges (5 min.) de bacon en de appel en verdeel dit alles over de orden.
- Giet de dressing eroverheen.