Ingrediënten
Hoeveelheden zijn voor 4 personen
- 1 courgette
- 1 aubergine
- 2 teentjes knoflook
- 1 bakje tomaatjes (roma)
- oregano en basilicum
- rode paprika
- 1 mozzarella
- parmesaanse kaas
- peper en zout
- olijfolie
- oregano
Voorbereiding
- grill paprika in de oven :40 min. op 190º ( na 20 min. keren)
- zweten in plastic zak, pellen en zaadjes verwijderen
- snijd courgette en aubergine in dunne ronde plakjes en smeer ze in met olijfolie
- verhit grillpan en grill de courgette en de aubergine
- mozzarella in plakjes en bestrooien met zout, peper en oregano
- pel knoflook en maak de tomaatjes schoon en halveren
- oven voorverwarmen op 180º
Bereiding
- ring:vullen met
- aubergine – mozorella -paprika en courgette. goed aandrukken
- bestrooien met parmesaanse kaas
- taartje(met ring) 3-5 min. in oven
- olijfolie in koekenpan, knoflook bakken en de tomaatjes toevoegen en zachtjes meebakken, eventueel bestrooien met een beetje peper
- timbaaltje storten en rondom de tomaatjes scheppen
- bovenop wat rucola