T-bonesteak met radicchio en parmezaan

 4 personen
Ingrediënten

  • 4 stuks T-bonesteaks van ca. 9 cm dik
  • 1 kleine Radicchio
  • 40 gram Parmezaanse kaas, heel stuk
  • Olie
  • Zout
  • Peper uit de molen
  • Materialen;
  • Koksmes
  • Snijplank (groen, rood)
  • Slacentrifuge
  • Dunschiller
  • Grill
  • Aluminiumfolie

Voorbereiding

  1. Snijd de radicchio in lange reepjes
  2. Was de radicchio en droog het met de slacentrifuge.
  3. Schaaf van de kaas dunne plakjes met de dunschiller.

Bereiding

  1.  Grill de T-bonesteak aan beide zijde ca. 5 minuten.
  2.  Laat het vlees ca. 10 minuten afgedekt rusten.

Doorgeven

  1. Snijd het vlees van het bot.
  2.  Vervolgens het vlees schuin op de draad in dunne plakken snijden.
  3. Verdeel het vlees over de warme borden.
  4.  Bestrooi het vlees met zout en peper.
  5. Bedek het vlees met radicchio en Parmezaan.
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie