4 personen
Ingrediënten
- 4 stuks T-bonesteaks van ca. 9 cm dik
- 1 kleine Radicchio
- 40 gram Parmezaanse kaas, heel stuk
- Olie
- Zout
- Peper uit de molen
- Materialen;
- Koksmes
- Snijplank (groen, rood)
- Slacentrifuge
- Dunschiller
- Grill
- Aluminiumfolie
Voorbereiding
- Snijd de radicchio in lange reepjes
- Was de radicchio en droog het met de slacentrifuge.
- Schaaf van de kaas dunne plakjes met de dunschiller.
Bereiding
- Grill de T-bonesteak aan beide zijde ca. 5 minuten.
- Laat het vlees ca. 10 minuten afgedekt rusten.
Doorgeven
- Snijd het vlees van het bot.
- Vervolgens het vlees schuin op de draad in dunne plakken snijden.
- Verdeel het vlees over de warme borden.
- Bestrooi het vlees met zout en peper.
- Bedek het vlees met radicchio en Parmezaan.