Ingrediënten
Voor 8 personen
- 600 gram varkenshaas
- 2 tenen knoflook,
- 1 theelepel karwij
- 1 theelepel gemalen koriander(ketoembar)
- 1 eetlepel paprikapoeder,
- 5 eetlepels olijfolie,
- 1 eetlepel citroensap
- peper
- 0.5 eetlepel peterselie
|
|
Voorbereiden
- Varkenshaas in blokjes van ca. 2 cm snijden. Vlees in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Karwijzaad, koriander, paprikapoeder, olie en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper.
- Alles goed door elkaar scheppen en vlees afgedekt in koelkast ca. 3 uur marineren.
Bereiden
- Peterselie fijnhakken. Vlees aan 8 satéprikkers (of spiesjes) rijgen. Vlees in grillpan in ca. 6 minuten bruin en gaar roosteren. Peterselie over vlees-spiesjes strooien als garnering.
|