Kabeljauw in kokossaus

Dit recept is voor 4 personen

  • 4 kabeljauwfilet
  • 4 mespunten knoflookPoeder
  • 4 mespunten gemberpoeder
  • 4 mespunten kurkuma
  • 4 mespunten gemalen koriander
  • 4 theelepels rode currypasta
  • 2 theelepels citroensap
  • 4 sjalotten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 400 ml kokosmelk

Voorbereiden (15 minuten)

  1. Snipper de sjalotten

Bereiden (30 minuten)

  1. Bak de kabeljauw in een koekenpan en bestrooi de vis met peper en zout
  2. Fruit in een steelpan de sjalotten in de olie. Voeg de kruiden en de currypasta toe. Schenk de kokosmelk erbij en roer en dit tot een gladde saus.
  3. Leg de vis op een bord en serveer met de kokossaus.

 

Print Friendly, PDF & Email