Dit recept is voor 4 personen
Lekker met Een frisse salade
- 200 gram Brie
- 4 eetlepels gemengde noten pesto
- 4 eetlepels olie
- 4 kipfilet
- 16 grote plakken parmaham
Noten pesto
- 30 gram walnoten
- 30 gram amandelen
- 30 gram hazelnoten
- 30 gram pecannoten
- 30 gram paranoten
- 2 tenen knoflook
- 12 gram peterselie
- 150 ml olijfolie
- 50 gram parmezaanse kaas
Voorbereiden (15 minuten)
NOTENPESTO:
- Meng in een keukenmachine knoflook,peterselie, noten en kaas tot een puree.
- Voeg al mengend de olie toe.
- Breng op smaak met peper en zout.
Bereiden (45 minuten)
- Snijd de kipfilet in de lengte doormidden maar zorg dat de helften aan elkaar blijven zitten.
- Leg de plakken ham iets overlappend naast elkaar en leg daar de opengeslagen kipfilet op.
- Smeer op een kant van de filet wat notenpesto en leg daar de brie op.
- Vouw de kipfilet dicht en sluit met een of meer cocktailprikkers of met slagerstouw.
- bak elke kant in 5 à 7 minuten gaar in een koekenpan.