Ingredienten
- 600 gram varkenshaasjes
- 1 bakje(s) kastanjechampignons in blokjes gesneden
- 1 blikje(s) cashewnoten (fijngehakt)
- 8 blaadjes basilicum
- 6 plakje(s) serranoham
- 2 eierdooiers
- zout en peper
Hulpmiddelen
- Oven
Bereidingswijze
Voorbereiding
Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan en meng deze met de eierdooiers en de champignons. Breng op smaak met zout en peper. Snij de varkenshaasjes in de lengte open maar laat de beide uiteinden dichtzitten. Vul de varkenshaasjes met het champignon-notenmengsel, leg hierop de blaadjes basilicum en rol de ham er omheen.
Bereiding
Braad de haasjes rondom aan en laat ze 25 minuten garen in een voorverwarmde oven op 200°C. Bewaar het bakvet voor de saus
Serveertips
Snij de varkenshaas in en verdeel ze over de borden.