Voor de passievruchtbellini
4 personen
Ingrediënten:
- 6 passievruchten
- prosecco
Bereiden:
- Snijd de passievruchten doormidden en schep het vruchtvlees eruit. Verdeel dit over de glazen
- Schenk de glazen vol met mousserende wijn/prosecco en serveer dit direkt
Voor de runderroulleau
12 personen
Ingrediënten:
- 150 gr. runderrookvlees/grote plakken
- 150 gr mascarpone
- 50 gr gerookte amandelen
- 10 gr dijonmosterd
- 6 Amsterdamse uitjes
- Kervel
Bereiden:
- Hak de amandelen fijn en meng ze met de mascarpone, 2 fijngesneden Amsterdamse uitjes en wat mosterd.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Leg de plakjes runderrookvlees dakpansgewijs naast elkaar op de plastic folie.
- Smeer het mascarponemengsel gelijkmatig op het rookvlees en maak er een toffee van.
- Leg de toffee in de koelkast(of vriezer) om op te stijven.
- Snijd de rol in mooie plakjes van ongeveer 1,5 cm.
- Leg ze op de amuselepels.
- Garneer elk plakje af met een schelletje van de Amsterdamse ui en leg hierin een klein dotje mosterd.
- Leg op de mosterd een klein takje kervel.