Bonbons van seranoham gevuld met roompaté met een frambozendressing

Ingrediënten

Hoeveelheden zijn voor 4 personen

  • 8 grote dun gesneden plakken seranoham
  • 480 gram roompaté
  • preiselbeerencompote ( 4x 1 eetlepel)
  • rode port
  • ¼ bos bieslook
  • 4 takjes friseesla
  • 4 slablaadjes Lollo rosso
  • Dressing:
  • 1 eetlepel frambozenazijn
  • 1 snufje suiker
  • zout, peper
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel honing

Werkwijze:

  1. Meng de paté met een eetlepel preiselbeeren en een scheutje rode port in de keukenmachine .
  2. Leg twee plakjes seranoham kruislings over elkaar. Doe de paté in een spuitzak en spuit in het midden van het vlees een klein rozetje. Vouw de plakjes seranoham naar elkaar toe ( maak er een bonbon van ) en strik ze dicht met 4 slierten bieslook
  3. Voor de dressing alle ingrediënten mengen en druppelsgewijs de olijfolie toevoegen. .

Bord opmaken:

  1. Leg een blaadje frisee op het bord samen met het stronkje lollo rosso en daarop in het midden de bonbon. Doe de dressing op het bord en strooi nog wat gehakte bieslook over het bord .
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie