Gemarineerde dorade

4 personen

Ingredienten:

  • 4 doradefilets
  • 100 ml marinade (uit de west Afrikaanse keuken)
  • maggiblokje
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1tl korianderpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder of 1 teen knoflook
  • 1/2 tl cayennepeper
  • 4 blaadjes munt
  • zout
  • klontje boter
  • 2 aardappelen
  • aluminiumfolie

bereiden:

  1. Neem de basismarinade en voeg daar alle ingrediënten aan toe behalve de aardappelen.
  2. Wrijf de doradefilets in met de marinade.
  3. Schil de aardappelen en snij deze in blokken.
  4. Verpak de doradefilets per stuk of per 4 in een met boter ingevet stuk aluminiumfolie.
  5. Bak de doradepakketjes in een voorverwarmde oven op 180 graden gaar.
Print Friendly, PDF & Email