hoofdgerecht: 4 personen
Ingrediënten:
- 1 pak eiermie
- 1 flinke ui
- 2 teentjes knoflook
- Zwarte peper
- 1 paksoi
- 2 punt paprika’s
- 1 maggie blokje
- Ketjap naar smaak
- Archide of zonnebloemolie
- (kan ook bereid worden met ei of garnalen, of kip of vega stukjes)
Bereiding:
- Snijd de uit en de knoflook fijn, bak dit rustig in de olie, ui en knoflook, glazig bakken
- Snij intussen de paprika en de paksoi in smalle reepjes en
- Maggie blokje en zwarte peper toevoegen, kort meebakken
- Voeg de paprika en het witte deel van de paksoi toe, bak rustig aan, voeg het groen van de paksoi toe, zet vuur uit of heel zacht.
- Kook de mie, let op, heel kort koken, zie verpakking, meestal 2 min.
- Voeg de mie bij het groente mengsel, roer goed door en breng op kleur met de ketjap