Ingrediënten
Voor 16 personen
- 500 gram mango uit blik ( uitgelekt) of vers
- 500 gram abrikozen uit blik (uitgelekt) of vers
- 400 gram roomkaas (monchou of philadelphia )
- 400 cc crème fraiche
- 200 gram poedersuiker
- Rasp van 1 citroen
- Sap van ½ a 1 citroen
- Divers vers fruit
- 2 lepels witte port, of marasquin of dessertwijn
- Maak van de vruchten een puree in de keukenmachine
- Voeg de roomkaas, de crème fraiche, citroenrasp en sap en de poedersuiker toe en draai er een glad mengsel van ( met suiker op smaak afmaken)
- Maak kiwi, meloen e.d. schoon
- Snijd het fruit in schijfjes of blokjes
- Marineer het fruit in de drank
- Leg het fruit onder in een wijnglas
- Bestrooi naar smaak met poedersuiker
- Giet de mousse op het fruit
- Garneer bijv. met een kaapse bes of een plak stervrucht