4 personen.
Ingrediënten:
- 600 gr zeeduivelfilet
- 2 trostomaatjes , in plakjes
- 125 gr mascarpone
- 2-3 el droge witte wijn
- 1 teen knoflook, geperst
- 2 el fijngesneden kruiden, bij. Peterselie, dille en / of basilicum
- 3 el geraspte Parmezaan.
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200° C. Dep de vis droog met keukenpapier en leg de vis in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met zout en peper. Leg er de plakjes tomaat op.
- Roer de mascarpone los met de witte wijn. Meng de knoflook, de kruiden en de kaas erdoor. Verdeel het mengsel over de tomaat.
- Bak de zeeduivegratin in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
TIP:.
Deze ovenschotel is ideaal voor een etentje met vrienden. Maak de ovenschotel van te voren klaar en bewaar afgedekt in de koelkast. Eenpersoonsschaaltjes staan hierbij extra feestelijk.!
Lekker met aardappelpuree met olijfolie en fijngehakte basilicum. Geef er een groene salade bij.