Benodigdheden:
- Tom yam pasta (Chili in oil)
- Garnalen
- Tamarinde pasta
- Vissaus
- Karifbladen
- Lemongrass
- Witte ui
- Bosui
- Oesterzwam
- Koriander
- Laos
- Aroma
- Tomaat
Bereiding:
- Breng met wat in kleine stukjes gesneden laos, gesneden stukjes lemongrass, hele karifbladen en hele korianderwortel, water aan de kook.
- Voeg wat Tom yam pasta aan het kokende water toe en roer totdat de pasta goed vermengd is met het warme water.
- Hierna de gesneden witte ui en stukjes oesterzwam champignons, wat tamarinde pasta en vissaus bijvoegen en proef de smaak (zoet, zout en zout).
- Als de smaak goed is, de garnalen toevoegen en koken totdat deze goed zijn.
- Voeg als laatste de tomaten toe en stop met koken.
- Decoreer bij het opdienen van de soep in de kom als eerste met een klein handje gesneden bosuiringetjes en daarop de …