Ingrediënten:
- 2 stuks zeebaars filet a 120 gram
- 50 gram Sjalotten banaan
- 1 stuks pomodori tomaten
- 50 ml Tomatenblokjes gepeld
- 2 gram Dragon
- 2 gram Basilicum
- 10 ml Aceto balsamico
- 10 ml Wijnazijn wit
- 50 ml Olijfolie ext.vierge
- 100 gram wilde spinazie
- sjalotje
Bereiding:
- Snijd de zeebaars in stukjes van ongeveer 60 à 70 gram en leg deze klaar (pas bakken bij het doorgeven)
Bereiding antiboise:
- Snijd de pomodori tomaat en de sjalotten in blokjes.
- Fruit de sjalotten aan in wat olie en voeg er de knoflook bij.
- Blus af met de tomatenblokjes uit blik en voeg daarna de rest van de ingrediënten toe behalve de gesneden tomatenblokjes en laat alles rustig trekken.
- Voeg als laatste de tomatenblokjes toe en laat deze nog even kort zacht worden.
- Was de spinazie en snijd een klein sjalotje fijn, zodat we de spinazie vlak voor het meegeven kunnen bakken en op smaak brengen.