Ingrediënten
Hoeveelheden zijn voor 4 personen
- 250 gr courgettes in plakjes.
- 200 gr schoongemaakte groene asperges
- 200 gr gehalveerde sperciebonen
- 200 gr in plakjes gesneden wortel
- 1 eetl citroensap
- 4 eetl olijfolie
- 1 teen geperste knoflook
- zout en peper.
- Kook de groenten apart gaar, maar nog wel knapperig:
- Courgettes 2 minuten
- Asperges 3 minuten
- Sperciebonen 4 minuten
- Wortel 4 minuten
- Spoel alle groenten onder koud stromend water.
- Laat ze goed uitlekken
- Meng voor de dressing 1 eetl citroensap, 4 eetl olijfolie, 1 teen geperste knoflook, zout en peper.
- Doe de groenten in een vuurvaste schaal giet de dressing erover en dek hem af.
- Draai de oven op 200 gr en verhit de groenten circa 5 minuten. (Niet te lang)