Koken uit de doos voor 4 personen: Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.
2 eendenborstfilets/Sjalotjes/zakje gepelde walnoten/gemengde eikenbladsla e.d./4 sinaasappels/bakje sherry tomaatjes/een flinke bloemkool/blikje ansjovis in olijfolie/potje AH excellent tagia zwarte olijven/bosje bosuitjes/4 stukjes zalm met huid/6 eieren/bosje peterselie/bol knoflook/gedroogde chilivlokken/witte wijnazijn/olijfolie/0,5 l slagroom/200 gr pure chocolade/vanillestokje /0,5 l melk/suiker/1 limoen/en kruiden en wat we nog meer in de kast hebben.
Hier een selectie van gemaakte gerechten ………..
Verschillende amuses
Ceviche van zalm en licht gesmoorde zalm
Salade met walnoten geroosterd in limoensap en honing met gerookte zalm.
Gebakken zalm
Endeborst gekruid met kaneel en jeneverbessen en roergebakken bloemkool
Eendeborst met een soufle van bloemkool en tomaatjes uit de oven
Eendebout met sinasappelsaus, bloemkoolmousse en tomaten salsa
Chocolade mousse
Merenge met chocolade mousse en slagroom
Flensjes met sinasappelsaus