Kipfiletrolletjes, salami hoorntjes, tommy tomaatje, gevulde komkommer

Gevulde kipfiletrolletjes

Gesneden kipfilet (vleeswaren), roomkaas (boursin) en peterselie.

Leg de plakjes kipfilet naast elkaar, en spuit op de onderkant een streep roomkaas. Rol het stevig op, en leg alle rolletjes onder elkaar. Snij nu de zijkanten gelijk, en haal de beide kanten van het rolletje door de fijn gehakte peterselie.

Salami hoorntjes

Salami , fijne huzarensalade en peterselie.

Leg enkele plakjes salami op elkaar en snijd ze vanuit het midden in. Vul een spuit zak met salade en spuit de opgerolde salami hoorntjes vol. Garneren met peterselie. Leg ze weg op de inkeping, anders vallen ze uit elkaar.

Tommi tomaatie met rauwe ham en pesto

Bakje tomaten, rauwe ham en pesto.

Smeer de ham in met pesto, rol het tomaatje erin, en doe er een cocktailprikker in. Een heerlijk en erg eenvoudig hapje voor bij de borrel.

Gevulde komkommer

Komkommer, tonijn, lollo biondi, rauwe ham en roomkaas.

Snijd een komkommer in de lengte door en haal de zaadlijsten eruit. Maak de komkommer droog met keukenrol, en bedek de uitgeholde ruimte met sla. Doe hierop de aangemaakte tonijn, U bepaalt zelf hoe groot U de stukken maakt Als borrelhapje, maar ook als voorgerecht kunt U dit gebruiken.

Op dezelfde manier als hierboven kunt U de komkommer vullen met rauwe ham. Hierna met de spuitzak kunt U de roomkaas aanbrengen.

Ook mooi als U de komkommer in stukken snijd van 3 centimeter, uitholt en dan vullen met verschillende salades. Ook het salami hoornje past goed in de komkommer.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie