voor 4 personen
Ingrediënten:
- 300 ml bloedsinaasappelsap
- 1 theelepel vanille essence
- 1 eetlepel agar-agar
- 2 pakjes á 200 ml kokos cream
- suiker naar smaak
Voorbereiden:
- Vul een maatbeker tot 300 ml met bloedsinaasappelsap en sinaasappelrasp naar smaak en roer de vanille essence erdoor.
- Doe een derde van het sap in een steelpannetje en voeg de agar-agar toe.
- Verwarm het steelpannetje en breng het zachtjes aan de kook, voeg de rest van het sap toe en laat het geheel afkoelen.
- Klop de kokos cream met suiker naar smaak en roer de afgekoelde bloedsinaasappelsap er voorzichtig met een spatel door.
Bereiden:
- Vul de bakjes of glazen met de bavarois en laat deze 30 minuten opstijven.
- Versier met rood en geel fruit.
Bron: Jacinta Bokma