6 personen
Ingredienten:
- 1 kg varkensfilet aan één stuk en ontvliest
- 2 uien
- 3 st wortel
- 4 stengels bleekselderij
- rozemarijn
- 1 glas witte wijn
- 100 ml melk
- knoflook
- olijfolie
- bakpapier
- keukentouw
Bereiding:
- snijd de ui, wortel en selderij grof
- rol de filet op en bindt (rolade)
- doe de rozemarijn onder het touw op de filet.
- Verhit olijfolie met 1 teen knoflook.
- Braad de filet aan alle kanten aan en bestrooi tegelijkertijd met peper en zout.
- Overgiet met de witte wijn.
- Leg bakpapier in een braadslee, leg hier alle groente in en daar bovenop de filet met de jus.
- Overgiet met de melk.
- Bedek met aluminiumfolie en braad in een oven van 170 graden Celsius
- braad een half uur met en een half uur zonder de aluminiumfolie.