Het menu van deze maand is Chinees. Het is bedacht door Marion en Leo van Geest. Bijzondere aandacht is er ook voor het eten met stokjes en de speciale garneertechnieken uit de Chinese keuken.
Jiu cai = voedsel bij alcohol
- Kipsalade – Bang bang ji
- Marmereieren – Cha ye dan
- Garnalen in kroepoek – Xia song
- Varkensvlees uit Guandong – Mi zhi cha shao
- Glanzende walnoten – Liu li tao ren
- Eierbloemsoep – Xi hong shi dan hua tang
Fan cai = voedsel bij rijst
- Gebakken varkensvlees – Jiang bao bai rou si
- Kip met peultjes – Wan dou ji pian
- Lamsvlees met prei – Cong bao yang rou
- Garnalen met paddestoelen – You men da xia
- Zoetzure komkommer – Tan cu huang gua
- Hete, kruidige aardappels – Su chao la tu dou si Mie met prei – Con jiang lao mian