Bloedsinaasappel bavarois

4 personen

Ingrediënten:

  • 300 ml bloedsinaasappelsap
  • 1 theelepel vanille essence
  • 1 eetlepel agar-agar
  • 2 pakjes á 200 ml kokos cream
  • suiker naar smaak

 

Voorbereiden:

(15 minuten)

  1. Vul een maatbeker tot 300 ml met bloedsinaasappelsap en sinaasappelrasp naar smaak en roer de vanille essence erdoor.
  2.  Doe een derde van het sap in een steelpannetje en voeg de agar-agar .
  3. Verwarm het steelpannetje en breng het zachtjes aan de kook, voeg de rest van het sap toe en laat het geheel afkoelen.
  4. Klop de kokos cream met suiker naar smaak en roer de afgekoelde bloedsinaasappelsap er voorzichtig met een spatel door.

Bereiden:

( 30 minuten)

  1. Vul de bakjes of glazen met de bavarois en laat deze 30 minuten opstijven. 
  2. Versier met rood en geel fruit..

 

Auteur:  Jacinta Bokma uit De gezonde Bourgondiër

 

Print Friendly, PDF & Email