MYSTERY BOX

Koken uit de doos voor 4 personen: Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

2 eendenborstfilets/Sjalotjes/zakje gepelde walnoten/gemengde eikenbladsla e.d./4 sinaasappels/bakje sherry tomaatjes/een flinke bloemkool/blikje ansjovis in olijfolie/potje AH excellent tagia zwarte olijven/bosje bosuitjes/4 stukjes zalm met huid/6 eieren/bosje peterselie/bol knoflook/gedroogde chilivlokken/witte wijnazijn/olijfolie/0,5 l slagroom/200 gr pure chocolade/vanillestokje /0,5 l melk/suiker/1 limoen/en kruiden en wat we nog meer in de kast hebben.

Hier een selectie van gemaakte gerechten ………..

Verschillende amuses

Ceviche van zalm en licht gesmoorde zalm

Salade met walnoten geroosterd in limoensap en honing met gerookte zalm.

Gebakken zalm

Endeborst gekruid met kaneel en jeneverbessen en roergebakken bloemkool

Eendeborst met een soufle van bloemkool en tomaatjes uit de oven

Eendebout met sinasappelsaus, bloemkoolmousse en tomaten salsa

Chocolade mousse

Merenge met chocolade mousse en slagroom

Flensjes met sinasappelsaus

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie