Gebakken champignons.

Ingrediënten:

  • Olie
  • 150 gram champignons, steeltje eraf en in plakjes
  • Knoflook
  • Komijnzaad
  • Vissaus
  • Noten mix*
  • Rode uien, in maantjes gesneden
  • Tomaat, in blokjes
  • Lenteui, in ringetjes
  • Huismix
  • Tijm
  • Gedroogde munt
  • gembersiroop
  1. Maak de koekenpan warm, dan de olie erin. Champignons erbij in een laag bakken, niet te veel omscheppen, mag niet waterig worden. Moet knapperig worden.
  2. Scheutje vissaus erbij, dit laten verdampen.
  3. Bovenop de champs de rode ui, tomaat, lenteui en notenmix.
  4. Beetje zout, beetje huismix, knoflook, komijnzaad, tijm, gedroogde munt.  Da mengen/omgooien.
  5. Scheutje gembersiroop.

*Mix noten

2 zakken studentenhaver

1 zak ovenroasted peaconoten

In blender, niet helemaal fijn malen, mogen grove stukken bij zitten

Print Friendly, PDF & Email