Ingrediënten:
- Olie
- 150 gram champignons, steeltje eraf en in plakjes
- Knoflook
- Komijnzaad
- Vissaus
- Noten mix*
- Rode uien, in maantjes gesneden
- Tomaat, in blokjes
- Lenteui, in ringetjes
- Huismix
- Tijm
- Gedroogde munt
- gembersiroop
- Maak de koekenpan warm, dan de olie erin. Champignons erbij in een laag bakken, niet te veel omscheppen, mag niet waterig worden. Moet knapperig worden.
- Scheutje vissaus erbij, dit laten verdampen.
- Bovenop de champs de rode ui, tomaat, lenteui en notenmix.
- Beetje zout, beetje huismix, knoflook, komijnzaad, tijm, gedroogde munt. Da mengen/omgooien.
- Scheutje gembersiroop.
*Mix noten
2 zakken studentenhaver
1 zak ovenroasted peaconoten
In blender, niet helemaal fijn malen, mogen grove stukken bij zitten