Spiesjes met rundvlees en limoendressing

  • 500 g filet mignon, in plakjes
  • sojasaus, scheutje
  • olijfolie, scheutje
  • gember, mespunt fijn geraspt
  • 1/2 knoflook, fijn geraspt
  • 3 el sesamzaadjes, geroosterd
  • 1 limoen, schil en sap
  • 1 el suiker
  • 2 el sojasaus
  • 2 el olijfolie
  • 5 blaadjes koriander
  • peper
  • fleur de sel
  1. Laat de houten prikkers een half uurtje weken in water.
  2. Steek elk plakje vlees op een houten prikker.
  3. Kruid met peper en besprenkel met sojasaus en olijfolie.
  4. Gril het vlees op de bbq ( mooi rood) en meng ondertussen alle ingrediënten voor de dressing.
  5. Lepel een beetje dressing over de spiesjes en werk af met fleur de sel
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie