Ponche Tropical met gebakken banaan.

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • 1 blik gecondenseerde melk
  • 1 pakje koffiemelk
  • schil van één citroen
  • rum
  • Rijpe tropische bak bananen
  • zelfrijzend bakmeel
  • spa rood
  • zonnebloemolie

Bereiden:

  1. Kluts de eieren met de mixer tot een dikke massa en voeg het gehele blikje gecondenseerde koffiemelk toe en rum naar smaak.
  2. Voeg een klein beetje koffiemelk toe om de massa schenkbaar te maken.
  3. Zet de masse minimaal een uur in de koeling. Serveer bij het dessert in kleine glaasjes.
  4. Snij de bananen in schijven.
  5. Maak van de zelfrijzend bakmeel en spa rood een  dik papje.
  6. Verhit de olie. De bananen in het papje dompelen en vervolgens de bananen in de olie goudbruin bakken.
  7. Op keukenpapier laten uitlekken en presenteren met of zonder poedersuiker.


 

 

Print Friendly

Geef een reactie