Dessert van chocolade pistache en aardbeimascarpone.

Ingrediënten

Hoeveelheden zijn voor 4 personen

  • muntblaadjes
  • 3 x 150 gram mascarpone
  • ½ doosje aardbeien
  • 50 gram ongezouten pistachenoten
  • 40 gram witte chocolade
  • suiker
  • vanillesuiker
  • room
    1. oe 150 gram mascarpone in de keukenmachine voeg hier suiker, vanillesuiker en de (gepureerde) aardbeien aan toe meng het geheel en laat dit opstijven in de koelkast.
    2. Rooster de pistachenoten in een bakpan laat ze afkoelen en hak ze zo klein mogelijk. Doe 150 gram mascarpone in de keukenmachine en voeg hier de van te voren geroosterde en gehakte pistachenoten aan toe. Doe ook hier wat suiker en vanillesuiker aan toe meng dit en laat het ook iets opstijven in de koelkast.
    3. Verwarm de witte chocolade au bain marie voeg een beetje room toe en laat het ietsjes afkoelen. Voeg de laatste mascarpone toe meng dit en laat het verder afkoelen .

Serveren:

  1. Voor het serveren wordt uw eigen fantasie gevraagd.
Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie