Ingrediënten voor 4 personen
- 4 citroenen citroenrasp
- 200 gram witte chocolade
- 4 gelatineblaadjes
- 200 gram slagroom
- 250 gram mascarpone
- 80 gram suiker
- 2 el hazelnoten 2 el amandelen
Bereiding:
- Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water
- Citroensap en suiker en citroenrasp verwarmen en roer de geweekte gelatine van het vuur doorheen laat afkoelen in koelkast
- Klop de slagroom stijf en mascarpone doormixen en schenk citroenmengsel doorheen
- Verdeel over 4 glaasjes laat in de koelkast opstijveN.
- Rooster hazelnoten en amandelen in droge koekenpan tot ze lichtbruine kleur. Hak ze grof
- Verwarm de chocolade au bain-marie
- Bekleed een bakblik met bakpapier giet de gesmolten chocolade op papier strooi en strooi de gehakte noten erover laat opstijven in koelkast breek in stukken garnering
- Garneer met brok chocolade