December 2016

Kerst 2016

Het kerstmenu zal bestaan uit een proeverij van 16 gerechtjes bedacht en gemaakt door alle leden van de Helderse kookclub.Wijnen zijn speciaal geselecteerd door Hein Enklaar. Tafelaankleding verzorgd door Margie Nagengast.

hulst

 ∗∗∗∗∗∗  Voorgerechten  ∗∗∗∗∗∗

Mul  –  Rosbief  –  Velouté  –  Aubergine 

 ∗∗∗∗∗∗  Tussengerechten  ∗∗∗∗∗

Cappuccino  –   Kip   –   Empanadillas        –  Gamba

 ∗∗∗∗∗∗  Hoofdgerechten  ∗∗∗∗∗∗

Loempia  –  Kabeljauw  –  Champignon– Eendenborst   

 ∗∗∗∗∗∗  Nagerechten  ∗∗∗∗∗∗

Passievrucht  –  Flensjes  –  Panna cotta  – Cheesecake

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly